_CONTACT EN DISCLAIMER

 

Leden van de BNO

De advocaten die via de Stichting Rechtshulp Ontwerpers (SRO) werkzaam zijn komen alleen in actie voor BNO-leden na doorverwijzing door de BNO. Voor eerstelijns juridisch advies en vragen over de SRO kan contact worden opgenomen met Inge Naves of Pascale Kos, juristen bij de BNO.

 

Beroepsorganisatie Nederlandse Ontwerpers (BNO)

Inge Naves / Pascale Kos

T          020 624 47 48

E          inge@bno.nl / pascale@bno.nl / info@rechtshulpontwerpers.nl

 

Niet-leden van de BNO / wel aangesloten bij Pictoright

Er gelden bijzondere voorwaarden. Voor informatie en het reglement: info@rechtshulpontwerpers.nl

 

Disclaimer

De BNO verwijst alleen door en is in geen geval partij bij het geschil dat wordt doorverwezen. De BNO, noch de SRO is aansprakelijk voor het resultaat of de gevolgen van de door de betreffende advocaat gegeven adviezen en/of gevoerde procedures. De SRO maakt het alleen mogelijk dat op de tarieven van de advocaten voor BNO-leden een korting wordt verleend. De ontwerper sluit met de betreffende advocaat een overeenkomst voor dienstverlening.

 

De advocaten die via de SRO werkzaam zijn hanteren eigen algemene voorwaarden die op alle overeenkomsten tussen de advocaat en de door de BNO doorverwezen ontwerper van toepassing zijn. De algemene voorwaarden van de betreffende advocaat worden tijdig aan de ontwerper ter hand gesteld.

 

Laatst bijgewerkt november 2020