_CONTACT EN DISCLAIMER

 

Leden BNO

De advocaten die via de Stichting Rechtshulp Ontwerpers werkzaam zijn komen alleen in actie voor BNO-leden na doorverwijzing door de BNO. Voor eerstelijns juridisch advies en vragen over de SRO kan contact worden opgenomen met Kim Braber, jurist bij de BNO.

 

Beroepsorganisatie Nederlandse Ontwerpers (BNO)

Kim Braber

T          020 624 47 48

E          kim@bno.nl / info@rechtshulpontwerpers.nl

 

Niet-leden BNO / wel aangesloten bij Pictoright

Er gelden bijzondere voorwaarden. Voor informatie en het reglement: info@rechtshulpontwerpers.nl

 

Disclaimer

De Beroepsorganisatie Nederlandse Ontwerpers verwijst alleen door en is in geen geval partij bij het geschil dat wordt doorverwezen. De BNO, noch de Stichting Rechtshulp Ontwerpers is aansprakelijk voor het resultaat of de gevolgen van de door de betreffende advocaat gegeven adviezen en/of gevoerde procedures. De Stichting Rechtshulp Ontwerpers maakt het alleen mogelijk dat op de tarieven van de advocaten voor BNO-leden een korting wordt verleend. De ontwerper sluit met de betreffende advocaat een overeenkomst voor dienstverlening.

 

De advocaten die via de Stichting Rechtshulp Ontwerpers werkzaam zijn hanteren eigen algemene voorwaarden die op alle overeenkomsten tussen de advocaat en de door de BNO doorverwezen ontwerper van toepassing zijn. De algemene voorwaarden van de betreffende advocaat worden tijdig aan de ontwerper ter hand gesteld.

 

Laatst bijgewerkt januari 2019